beoordelingen van klanten

Pixel.jpg
* * * Apple iPhone 15 Free * * * hs=501d75438fb28dfb88fceca571817772*
17/07/2024

Het zijn stuk voor stuk heerlijke truffels echt de moeite waard en als je het als kado weggeeft krijg je hele leuke en blije reacties terug. Er zit een nadeel aan deze truffels je wilt graag dooreten dus wees… Read more “Het zijn stuk voor stuk”

tineke
07/01/2024

Deze chocoladetruffels zijn van de beste die we ooit geproefd hebben en zijn enkel maar bij christruffel te vinden. Dit is ook de reden dat wij meer dan 80 km gereden hebben om bij jou langs te komen om onze voorraad in te… Read more “Deze chocoladetruffels zijn van de”

kurt dekeyser
23/12/2023

ik probeer altijd zo lang mogelijk te genieten van de chocola, maar jammer genoeg lukt mij dit nog steeds niet.… Read more “ik probeer altijd zo lang”

hilde laureys
06/12/2023

Topklasse. Terug kunnen genieten van de sint in gezouten caramelchocolade. Een echte aanrader. De truffels zeker, altijd een doosje thuis staan. Dikke merci chris en mama voor jullie vele werk,… Read more “Topklasse.
Terug kunnen genieten van de”

Charline truyaert
06/12/2023

Zeer goede chocoladeprodukten. Zowel de pralines gevuld met allerlei lekkers , als de suikervrije truffels Er is voor iedereen wat wils. Een echte… Read more “Zeer goede chocoladeprodukten. Zowel de”

Peter Sebregts
06/12/2023

In de zomer op de avondmarkt, in de winter met de postduif. Altijd… Read more “In de zomer op de”

Kurt Van Hoeck
06/12/2023

heerlijke chocolade appelsientjes in schijfjes!! Reeds vele avondmarkten in Mariakerke Oostende als vaste klant!! Een echte aanrader voor chocolade… Read more “heerlijke chocolade appelsientjes in schijfjes!!”

anthony bruyneel
14/08/2023

Super lekkere chocolade en truffels ,we komen zeker eens langs in de winkel . Jullie leren kennen op de avondmarkt in Middelkerke… Read more “Super lekkere chocolade en truffels”

Linda Van den Berge
27/07/2023

De chocoladetruffels zijn hemels. De champagne en pistache zijn mijn favorieten. En natuurlijk de aardbeien met chocolade waar we wekelijks voor langskomen op de avondmarkten aan zee in de zomer. Een avondmarkt is niet geslaagd zonder jullie… Read more “De chocoladetruffels zijn hemels.
De champagne”

Sofie de clercq
11/04/2023

Super product ,vakwerk en netjes ,vriendelijke bediening . Groeten… Read more “Super product ,vakwerk en netjes”

Patrick windels
09/04/2023

Ik kom heel graag naar jullie winkeltje. Uw ma verpakt alles met de nodige zorg, en telkens een eitje of praline na de aankoop, zelfs voor mijn ventje die in de auto wacht. Super blij dat jullie zo dichtbij wonen. Top chocolade en top… Read more “Ik kom heel graag naar”

Vancorsellis darline
09/04/2023

Altijd wel een reden om een (grote) ommetoer te maken voor de heerlijke chocolade. Om kado te doen of jezelf een plezier te doen… Read more “Altijd wel een reden om”

Jeroen Vanderhaeghe
09/04/2023

Heel vriendelijk en super lekkere paaseitjes. De kindjes zullen… Read more “Heel vriendelijk en super lekkere”

Sharon
07/04/2023

De truffels, paaseitjes, orangetten, …… het blijft steeds opnieuw een streling voor de… Read more “De truffels, paaseitjes, orangetten, ……”

Laureys hilde
28/03/2023

Kwalitatieve, lekkere chocolade, vriendelijk onthaal en vlotte aanpak bij bestellingen, of die nu piepklein of groot zijn! Alleen maar positieve… Read more “Kwalitatieve, lekkere chocolade, vriendelijk onthaal”

Delphine, Optiek Canoo
24/03/2023

Fantastische mensen met een pracht product. Wat jullie doen, echt chapeau. Alles is zo lekker, echt top… Read more “Fantastische mensen met een pracht”

Melissa Vanderwee
22/03/2023

Vroeger konden we enkel in de zomermaanden genieten van de heerlijke truffels (op de avondmarkt) Sinds corona hebben ze een webshop en laten we regelmatig een bestelling richting Hasselt komen. Gewoon overheerlijke… Read more “Vroeger konden we enkel in”

Vandenbroeck Sofie
22/03/2023

Eerst de Sint peties ,dan kerst en nieuwjaar pralines,de Valentijn chocolade,nu de eitjes en chocolade figuren voor Pasen,zo weten we altijd wat lekkers geven ,,alles super lekker ,top top… Read more “Eerst de Sint peties ,dan”

Vandewalle carine
22/03/2023

Alleen maar goeie dingen – ik ken jullie voornamelijk van de truffels en ik vind ze bij uitstek de beste die er te vinden zijn. De dame die ze.verpakt is simpelweg top… Read more “Alleen maar goeie dingen –”

Chris Van der Kelen
22/03/2023

De truffels en de paaseitjes zijn super lekker ze gaan hier in elk geval niet lang mee ….das een goed… Read more “De truffels en de paaseitjes”

Bucket Anneke
22/03/2023

Alles is heel lekker en zeker ook suikerarme producten en heel veel keuze.Een… Read more “Alles is heel lekker en”

verfaillie winny
22/03/2023
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

verplicht

email adres?
Wat vindt u van ons?
waardering velden

Christruffel Cta 01
Christruffel Cta 01

Onze ballotins

Kies één van onze verwen doosjes of stel je eigen doosje samen.

Waarom kiezen voor de truffels van Chris?

Belgische Kwaliteit

Al onze producten worden vervaardigd met Belgische chocolade en natuurlijke grondstoffen

Smaakvol

Bereid je voor op kwalitatieve smaakbommetjes die je smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Eigen productie

Onze producten worden vervaardigd in eigen open atelier te lauwe waar je vanuit de winkel ons aan het werk ziet.

Origineel

Al onze chocoladetruffels zijn eigen creaties. Recepturen zijn zelf uitgewerkt. Daardoor kan je kiezen in een uitgebreid assortiment van klassieke en specialere smaken voor fijnproevers.
citroen truffel